Friidrett :
Arrangement :
Grupper :
Nye klubbdrakter til FTIF - Trimtex nettbutikk er klar - stenger 15.03.2018

FTIF har fått heilt nye klubbdrakter med nytt design i Str. 6 år - XXL. Alle som ønsker klubbdrakt/konkurransedrakt kan sjølve gå inn og bestille. Alle varer blir solgt med -25% rabatt.

Måndag 12/3 frå kl.17.30-20.00 vil vi vere i hallen med drakter, t-skjorter, singlet, shorts, tights++ for dei som ønsker prøve dei på.

Info om bestilling her:
FTIF sin teamshop er klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet. Nettbutikken stenger 15.03.18 med forventet levering i uke 17. Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:http://trimtex.no/no/min-trimtex/floro-turn-og-idrettsforeing--friidrett/ - eller trykk oppe til høgre (Trimtex nettbutikk)
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn florotif18 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  eller per telefon 37 26 91 00.